Alumni

Som tidligere student ved MF er du en MF-alumn. Vi holder gjerne kontakten!

Faglig oppdatering

Ønsker du å fylle på med ekstra studiepoeng, tilbyr MF hvert semester ulike etter- og videreutdanningskurs. I videre studier kan din yrkeserfaring komme i dialog med godt kvalifiserte lærere. Denne dynamikken er verdifull både for deg og for oss.

mf.no og Facebook

På mf.no og på MFs vegg på Facebook kan du fra dag til dag følge våre aktiviteter, lese forskningsformidling og få tilbud om kurs og konferanser.

Bladet MF

To ganger i året sender vi ut informasjonsbladet vårt bladet MF. Bladet inneholder både faglige og sosiale oppdateringer fra MF. Får du ikke bladet allerede, kan du starte et gratis abonnement her
Du kan også holde deg oppdatert på aktuelle fagområder og forskningsfelt. Bladet finnes også i en elektronisk utgave.

Nyhetsbrev

Meld deg gjerne på nyhetsbrevet vårt, så sender vi deg med jevne mellomrom informasjon om kommende kurs og fagdager. Du kan melde deg på nyhetsbrevet vårt her.

Salmeforslag

Jobber du i kirken og vil ha salmeforslag for årets gudstjenester, kan du abonnere på MFs salmekalender. Be om det i en e-post til info@mf.no

Gjenforening og jubileer

Har ditt kull ønske om å treffes igjen for å markere et jubileum? Vi hjelper gjerne til med den praktiske tilretteleggingen, slik som adresselister og invitasjoner. Vi kan også formidle fagpersoner dersom dere ønsker et faglig element i samlingen. Ta gjerne kontakt! 

Seniortreff på MF

En gang pr. semester inviterer MF pensjonerte teologer og kandidater med kristendom hovedfag til seniortreff. Les mer om dette.

Kontakt oss
Ta gjerne kontakt med oss dersom du har spørsmål knyttet til alumnivirksomheten.
Kommunikasjonsleder Ragnhild Aadland Høen