Illustrasjon med ungdommer

Unge lovende

«La ingen forakte deg fordi du er ung» (1.Tim 4,12)
Velkommen til en fagkonferanse i ungdom, kultur og trosopplæring 15. oktober 2020! Velg mellom fysisk og digital deltakelse.

Informasjon

Dato/tid: 
15.10.2020 - 09:00 til 20:00

Påmelding

UKT-konferansen foregår 15. oktober 2020. Arrangementet vil holdes både fysisk på MF vitenskapelig høyskole for et begrenset antall personer, og med mulighet for digital deltakelse for de som ønsker det. 

Pris
Deltakelse på MF: 500 kr
Deltakelse digitalt: 200 kr
Studentpris digital deltakelse: 50 kr

Påmeldingen er nå stengt.

Smittevern

MF tar smittevern på alvor og ber alle besøkende om å sette seg inn i gjeldende tiltak før man kommer.
Les mer.

Ungdomstid er en periode av livet der mye snus på hodet. Kropp, identitet, venner, familie, skole, interesser og fritid. UKT-konferansen 2020 ønsker å formidle at ungdomstid også er mye godt, samtidig som det er krevende. Ungdom er mer enn generasjon prestasjon, stress og depresjon. Ungdom er først og fremst skapt til relasjon - og i relasjon går det an å få til mye godt, fordi vi gjør det sammen og kan lære av hverandre. Vi vil peke på arbeid der ungdom er målgruppe, drivkraft og bidrar med engasjement og kunnskap.

Vi ønsker deg velkommen til en konferanse spekket av inspirasjon, innspill til nye tanker og viktige verktøy som både kommer deg og ungdommene du møter til gode.

PROGRAM
SEMINARER

BIDRAGSYTERE
 

Noen høydepunkt:

Thomas Nedergaard ønsker å nå ungdom som vanligvis ikke går i kirken og forteller om Ukirke i København. Her er kirkebenkene byttet ut med sofaer og scene, og gudstjenester er erstattet med arrangementer som skapes både med og av ungdom i samarbeid med aktører i lokalmiljøet.

Knut Tveitereid og Hans Olav Baden kommer for å snakke om hvordan vi kan involvere ungdommer i gudstjenestearbeidet på en god og fruktbar måte.

Øivind Mehl Landmark fra Forandringshusene vil fortelle hvordan de arbeider for å skape trygge fellesskap sammen med barn og unge. Målet er at ungdommene som utvikler og bruker Forandringshusene skal kunne være seg selv som hele mennesker. 

Dina Wilhelmse fra Kirkelig Ressurssenter vil snakke om positiv seksualitet og kristen teologi.

Andreas Ruud, prosjektkoordinator for e-sport og gaming i KFUK-KFUM Norge, kommer for å dele erfaringer rundt e-sport og gaming, og hvordan man kan drive barne- og ungdomsarbeid på de unges hjemmebane.

Åste Dokka, Morten Holmqvist, April Maja Almaas og Nils Terje Andersen deltar i panelsamtale om den ferske utgivelsen, "Troshåndboka", som de alle har bidratt til. Boka skal gi en lettfattelig innføring i kristen tro.

Linn Skåber og Sunniva Gylver møtes til samtale i Fagerborg kirke på kvelden.

 

Velkommen til alle:

  • Ansatte og frivillige som jobber med ungdom i kirker, organisasjoner og skoler
  • Lærere, menighetsledere, prester, pastorer, kateketer, kirkemusikere, diakoner
  • Studenter
     

UKT-konferansen 2020 arrrangeres i samarbeid med:

NKF - Noregs Kristelege Folkehøgskolelag
Kirkerådet
Norges KFUK-KFUM
Acta - barn og unge i Normisjon
NMSU