Illustrasjon med ungdommer

Unge lovende

«La ingen forakte deg fordi du er ung» (1.Tim 4,12)
Velkommen til en fagkonferanse i ungdom, kultur og trosopplæring 14. -16. oktober 2020! 

Informasjon

Dato/tid: 
14.10.2020 - 09:00 til 16.10.2020 - 15:00

UKT-konferansen foregår 14. -16. oktober 2020, der 14.oktober er Trosopplæringskonferansen. 15. og 16. oktober holdes arrangementet på MF vitenskapelig høyskole.

Meld deg på!

PRIS

3 dager (inkl. trosopplæringskonf.):
kr 2950,-
Fulltidsstudenter kr 1700,-

2 dager (ikke trosopplæringskonf.):
kr 1700,-
Fulltidsstudenter kr 900,-
 

Ungdomstid er en periode av livet der mye snus på hodet. Kropp, identitet, venner, familie, skole, interesser og fritid. UKT-konferansen 2020 ønsker å formidle at ungdomstid også er mye godt, samtidig som det er krevende. Ungdom er mer enn generasjon prestasjon, stress og depresjon. Ungdom er først og fremst skapt til relasjon - og i relasjon går det an å få til mye godt, fordi vi gjør det sammen og kan lære av hverandre. Vi vil peke på arbeid der ungdom er målgruppe, drivkraft og bidrar med engasjement og kunnskap.

Vi ønsker deg velkommen til en konferanse spekket av inspirasjon, innspill til nye tanker og viktige verktøy som både kommer deg og ungdommene du møter til gode.

PROGRAM
BIDRAGSYTERE
 

Noen høydepunkt:

Dr Sarah Dunlop fra Ridley Hall i Cambridge kommer for å fortelle om hvordan store kristne festivaler bidrar til å forme, utfordre, kritisere og styrke forståelsen av kirken som samfunn.

Thomas Nedergaard ønsker å nå ungdom som vanligvis ikke går i kirken og forteller om Ukirke i København. Her er kirkebenkene byttet ut med sofaer og scene, og gudstjenester er erstattet med arrangementer som skapes både med og av ungdom i samarbeid med aktører i lokalmiljøet.

Øivind Mehl Landmark fra Forandringshusene vil fortelle hvordan de arbeider for å skape trygge fellesskap sammen med barn og unge. Målet er at ungdommene som utvikler og bruker Forandringshusene skal kunne være seg selv som hele mennesker. 

Dina Wilhelmse fra Kirkelig Ressurssenter vil snakke om positiv seksualitet og kristen teologi.

 

Velkommen til alle:

  • Ansatte og frivillige som jobber med ungdom i kirker, organisasjoner og skoler
  • Lærere, menighetsledere, prester, pastorer, kateketer, kirkemusikere, diakoner
  • Studenter
     

UKT-konferansen 2020 arrrangeres i samarbeid med:

NKF - Noregs Kristelege Folkehøgskolelag
Kirkerådet
Norges KFUK-KFUM
Acta - barn og unge i Normisjon
NMSU