Studentkort og -bevis

Studentkort
Når du har semesterregistrert deg og betalt semesteravgift kan du få studentkort i kortsentralen i biblioteket i 2. etasje. Vær oppmerksom på at betalingen din må være registrert dagen før du henter kortet. 

Kortsentralen er åpen torsdager kl. 13.00 - 14.30.

Vi tar bilde og du får kortet på stedet.

Du må ha dette kortet for å få ut utskriftene dine på MF, og får å få tilgang til bibliotekets digitale ressurser.

Studentbevis
For at studentkortet skal være gyldig som studentbevis trenger du en studentbevis-app i tillegg til student­kortet. Appen fungerer som studentbevis hos blant annet Studentsamskipnaden (sio.no) og kollektivtrans­portselskap (f.eks. Vy og Ruter). Studentbevis-appen er tilgjengelig på norsk og engelsk, og følger stan­dardspråket på telefonen din.

Appen henter inn bilde av deg fra studentkortet, så du må få dette først. For at studentbevis-appen skal være gyldig, må du ha betalt semesteravgiften og være semesterregistrert.

  1. Appen finnes til både iPhone, Android- og Windows-smarttelefoner:
    Last ned fra App Store    Tilgjengelig på Google Play    
  2. Når du har installert appen, start den og velg Logg inn
  3. Du skal få en liste over institusjoner. Velg "MF vitenskapelig høyskole" (må skrolle ned og trykke på "vis alle")
  4. Logg inn med vanlig Canvas-brukernavn og -passord.
  5. Dersom du har betalt avgift og semesterregistrert deg, vil dette vises i en gul boks nederst på siden.​ Selve kvitteringen lagres i appen, så den kan brukes uten internet­tilgang etter at du har logget inn og registrert semesteravgift i appen.

​Dersom du ikke har smarttelefon, eller ikke vil benytte appen, kan du bestille studentbevis på papir ved å sende mail til student@mf.no.