Utsikt over Roma med trær i forgrunnen
17.09.2021

MF er en av partner-institusjonene til Det norske institutt i Roma. Det betyr blant annet av studenter og forskere ved MF kan søke om kortere opphold ved instituttet. Søknadsfristen for fagstipend er 15. oktober for opphold i vårsemesteret og 15. mai for høstsemesteret.

Kollasj med portrett av Ute Hüsken og bilde fra et ritual i et hindutempel.
14.09.2021

Forholdet mellom religiøse tekster og levd religion står sentralt i Ute Hüskens forskning. I sitt neste planlagte prosjekt vil hun åpne opp for nye muligheter for forskningen i dette skjæringsfeltet.

Fem av syv skrivementorer i biblioteket.
03.09.2021

Mandag 6. september er det offisiell åpning av MFs nye skrivesenter i biblioteket. Åpningen feires med snorklipping og presentasjon av skrivementorene, og ikke minst kake, donuts og kaffe.

24.08.2021

Etter et studieår med nedstengning og begrensninger på sosiale samlinger, er det endelig mulig å vende tilbake til et mer normalt studentliv igjen. En gruppe studenter ved MF har dette semesteret fått et ekstra ansvar for å sørge for varierte sosiale aktiviteter for alle studenter. Bli med!

fasade med mennesker
17.07.2021

Nå er hovedopptaket til universiteter og høyskoler gjort, og MF har fortsatt noen ledige studieplasser. 

Illustrasjonsbilde av prest ved prekestol
24.06.2021

MF får 5,6 millioner til å utvikle en ny erfaringsbasert master i teologi. Dermed kan du snart utdanne deg til prest på deltid.

studenter utenfor MF
28.05.2021

MF planlegger et mest mulig normalt høstsemester. Vi gleder oss til å se dere!

Kollasj med skjermbilder fra masterbloggen
23.03.2021

– Jeg har lenge tenkt på at den forskningen som masterstudenter gjør får altfor lite oppmerksomhet, sier Marielle Stigum Gleiss. Hun er førsteamanuensis i samfunnsgeografi ved MF vitenskapelig høyskole. I år har hun gitt masterstudentene en ny mulighet til å skinne. 

arkeologisk funn av kloster
13.03.2021

– At vi nå har fått en sikker datering på at det er verdens eldste kristne kloster våre forskere har gravd ut i Egypt, er intet mindre enn en verdensbegivenhet, en sensasjon, sier rektor Vidar L. Haanes ved MF vitenskapelig høyskole.

Studenter sammen med rektor Vidar L. Haanes
11.02.2021

Det går ikke an å bli mer fornøyd enn teologistudentene ved MF er. De topper skalaen med 5 av 5 mulige i snitt i studenttilfredshet. Det samme gjelder MF/VIDs diakonistudenter, i følge årets offisielle studiebarometer fra NOKUT.

Sider