Bjørn Eidsvåg på MF

Tro og trass med Bjørn Eidsvåg

Bjørn Eidsvåg kommer til MF onsdag 6. november kl. 11.15. Han tar med seg gitaren og den nye boka si, Tro og trass: min vei, mine valg.

Informasjon

Dato/tid: 
06.11.2019 - 11:15

Møt opp du også! Du får Hilde Brekke Møller i samtale med Eidsvåg. De snakker blant annet om hans tid som MF-student og om tro, tvil, trass, Jesus og det å skrive bok.

Arrangementet er åpent for alle. Velkommen!

Aschehoug forlag skriver om boka:
Tro og trass (min vei, mine valg)
Bjørn Eidsvåg bruker sin velkjente fortellerkraft på de store spørsmålene i livet. Han kaller seg kristen, men han vil være det på sin egen måte. Eidsvåg har levd et liv i tro og trass - fra oppveksten i Sauda, via formende studieår og famlende musikalske forsøk til dagens status som folkeeie. Her byr han på høydepunkter fra en lang og suksessrik karriere og deler samtidig ut spark til kirkens mørkemenn og måten de forvalter sannheten på. På bedehuset møtte vesle Bjørn den snille Jesus. Ettersom Eidsvåg ble eldre forandret dette bildet seg. Var Jesus egentlig noe å tro på? For å finne svar på hva det kristne budskapet betyr og hva slags rolle det har i eget liv, stiller Eidsvåg seg de grunnleggende spørsmålene: Hva er viktig for meg, og hvilke verdier navigerer jeg etter? Hva har formet meg og hva er jeg lært opp til å tro på? Og holder det vann?