MF KOM gruppebilde

Åpning av MF KOM

Velkommen til åpning av MF KOM – kompetansesenter for forskning, utvikling og formidling i kirke og menighet.

Informasjon

Dato/tid: 
11.10.2018 - 11:15 til 12:15

I den anledning inviterer vi samarbeidspartnere utenfor huset og kolleger på MF til åpning, bløtkake, snorklipping og foredrag!

Torsdag 11. oktober kl. 11.15-12.15 i rom 405

Blant MF KOM-aktivitene er faglige lunsjsamlinger hvor vi tar med niste og får faglige presentasjoner - det vil foregå fra to til fire ganger i semesteret. Åpningen gir en forsmak på disse, denne gangen med Solvor Mjøberg Lauritzen og Tron Fagermoen som vil redegjøre for forskningsrapporten: «Teologier i trosopplæringen». Neste lunsjsamling i høst blir fredag 9. november kl 11.30 med Astrid Sandsmark og Morten Holmqvist. 

Litt mer om MF KOM
MF KOM skal være kontaktledd mellom MFs fagmiljø og kirkelige aktører som vil gjøre bruk av MFs kompetanse i sine sammenhenger. Senteret bygger på bredden av faglige ressurser ved MF innen forskning, utvikling, formidling, veiledning, kursvirksomhet og undervisning. Senteret tilrettelegger tilbud og utfører oppdrag i møte med enheter på lokalt, regionalt og nasjonalt nivå i Den norske kirke og i andre kirkesamfunn. Senteret ledes av Inge Westly og Erling Birkedal som arbeider sammen med et utvalg bestående av: Astrid Sandsmark, Fredrik Saxegaard, Tron Fagermoen, Harald Hegstad og Tone Stangeland Kaufman. I arbeidet knytter vi selvsagt til oss hele nettverket av teologisk og kirkefaglig spisskompetanse som finnes på MF. 

Hjertelig velkommen til åpningen!