Fem av syv skrivementorer i biblioteket.

Skrivementorene

F.v. Lea Matthaei, Sigurd Navrestad Wennesland, Malene Melbye, Stephen Perez og Fridtjof Leemhuis. Sofie Kjærnes og Andreas Matteus Spæren var ikke til stede da bildet ble tatt. 

Velkommen til nytt skrivesenter på MF!

Mandag 6. september er det offisiell åpning av MFs nye skrivesenter i biblioteket. Åpningen feires med snorklipping og presentasjon av skrivementorene, og ikke minst kake, donuts og kaffe.

Allerede fra mandag av kan studenter ved MF få hjelp med oppgaver som skal skrives.

- Det er syv studenter, sammen med bibliotekleder Hanne Storm Ofteland og førsteamanuensis Hege Cathrine Finholt, som driver senteret, men det er studentene selv som skal hjelpe andre studenter. Dette kan en av skrivementorene, Sofie Kjærnes, fortelle.

Videre sier Sofie at mange studenter kan føle seg litt i villrede når man begynner på høyere utdanning. Dette kjente også skrivementorene på de da var nye studenter.

- Derfor vil vi nå være en hjelpende hånd til nye og "eldre" studenter som synes det kan være vanskelig å forstå hva en god akademisk tekst skal inneholde.

- Vi kan hjelpe deg med alt fra disposisjon, setningsoppbygging, struktur og referering, med mer. Men fordi vi også bare er studenter, har vi ingen akademisk bakgrunn i oppgaveskriving - men vi har fortsatt nok av erfaring. Dermed kan vi veilede deg ut ifra kurs vi har gjennomgått, samt det vi selv har erfart som student på MF. Veiledningen vil foregå som en læringssamtale, der vi sammen kan spille hverandre bedre! Vi hjelper både norske og internasjonale studenter, forteller Sofie Kjærnes og Fridtjof Leemhuis, to av de syv skrivementorene.

Skrivesenteret har åpent mandag-fredag i tidsrommet 12–20. Vårt tilholdssted er ved "Bable's Table" i biblioteket. Booking vil foregå på mail til skrivesenter@mf.no, eller du kan bare droppe innom ved bordet vårt, er oppfordringen fra skrivementorene. 

Her kan du lese mer om skrivesenterets tilbud.

Alle ønskes velkommen til åpningen på mandag 6. september kl. 12.30!