Profesjonsstudiet i teologi

Velkommen til MF! Vi gleder oss til å se deg til semesterstart!


Fredrik Saxegaard
Programansvarlig 
E-post: fredrik.saxegaard@mf.no
Tlf: 22 59 05 71 / 950 81 727

Mona G. Bø
Studierådgiver
E-post: teologi@mf.no
Tlf: 22 59 05 17 / 22 59 05 00

  • Velkommen til et studium som kvalifiserer deg for svært viktige og interessante yrker, og som samtidig er personlig utfordrende og utviklende!
  • Velkommen til et studiested med et fargerikt og godt miljø!
  • Velkommen enten du er helt sikker på at du skal bli prest, eller du er usikker på det meste, men har lyst til å forsøke: Vi er glade for et mangfold av studenter og motivasjoner!

Her er viktig informasjon for de første ukene:

  • Tirsdag 13. august kl 10.00: Registrering i kantina på MF, med påfølgende informasjon og omvisning. Kl 12.30 Informasjonsmøte med programleder Fredrik Saxegaard og studierådgiver Mona G. Bø. Fra kl 14.30 er det fadderaktiviteter.
  • Onsdag 28. august kl. 12.15: Samling med programleder Fredrik Saxegaard, praksisleder Roald Eskildsen og sjelesorglærer Elisa Stokka.
  • Mandag 9. til tirsdag 10. september blir det oppstartstur til Tønsberg. Avreise mandag fra morgenen av, hjemkomst tirsdag sen ettermiddag. Det er en egenandel på 700,- pluss reise t/r Tønsberg.

Det første semesteret skal du ta emnene K1010 Bibelfag, RL1010 Religionsvitenskap og RL1015 Historie, livssynskunnskap og pedagogikk. Du kan melde deg opp i disse etter at du har fått påloggingsinformasjon til StudentWeb. I emnene K1010 og RL1010 er det seminarundervisning. Les informasjonen i emnebeskrivelsene før du melder deg opp i StudentWeb, da vet du hva du skal krysse av for. Timeplanen kan du sjekke her. Merk at timeplanen varierer fra uke til uke. 

Husk å levere politiattest til studieresepsjonen innen 1. september!

Har du spørsmål?
Ikke nøl med å kontakte oss! Det er ofte lettest å nå oss på epost.

Igjen: Velkommen til MF og til profesjonsstudiet!
Vennlig hilsen Fredrik Saxegaard