Ungdom spiser pizza

Bachelor i Ungdom, Kultur og Trosopplæring (UKT)

Gratulerer med studieplass på UKT-studiet!

Fakta: 


Astrid Sandsmark
Programleder
E-post: astrid.sandsmark@mf.no
Tlf: 908 34 104

Mona G. Bø
Studierådgiver
E-post: teologi@mf.no
Tlf: 22 59 05 00

Vi gleder oss til å se deg, og bli kjent med deg når du kommer til MF i august. 

For at vi skal bli bedre kjent og at du skal få mer informasjon om studiet, har vi noen samlinger vi ønsker at du setter av tiden til:

  • Mandag 12. august kl 10.00 er det registrering i kantina på MF. Det blir gitt mye informasjon denne dagen, så det er er viktig at du møter opp. Kl 14.30 blir det fadderaktivititer. 
  • Onsdag 28. august kl. 14.15, er det en samling for alle studentene ved UKT. Her har du muligheten for å bli kjent med de som begynte på UKT for ett eller to år siden.
  • 9.-11. september reiser vi på tur. Dette er en tur alle må prioritere. Turen går til Østmarkskapellet. Du vil få mer informasjon om denne turen ved semesteråpning. 

Ved oppstart må du levere politiattest. Mer informasjon finner du her.

Det første semesteret skal du ta emnene K1010 Bibelfag, RL1010 Religionsvitenskap og RL1015 Historie, livssynskunnskap og pedagogikk. Du kan melde deg opp i disse etter at du har fått påloggingsinformasjon til StudentWeb. I emnene K1010 og RL1010 er det seminarundervisning. Les informasjonen i emnebeskrivelsene før du melder deg opp i StudentWeb, da vet du hva du skal krysse av for. Timeplanen kan du sjekke her. Merk at timeplanen varierer fra uke til uke. 

Dette er et studium som arbeider med fagene pedagogikk, ledelse, teologi og samfunnsfag. Disse fagene gir innspill til hvordan kirke og kristne barne- og ungdomsorganisasjoner kan være relevant og kommunisere med dagens og fremtidens barn og unge (men også voksne) i Norge. Du vil ha praksis i fire av seks semestre.

Lurer du på noe?
Ta gjerne kontakt med MF på telefon 22 59 05 00, eller direkte til programansvarlig for bachelorstudiet Ungdom, kultur og trosopplæring Astrid Sandsmark på epost eller telefon 908 34 104.
Mer informasjon om studieprogrammet finner du her.

Hjertelig velkommen til studier og felleskap!

Sommerhilsener fra
Astrid Sandsmark og Jorund Andersen