bibel

Bachelor i teologi

Kjære nye student på bachelorprogrammet i teologi! Velkommen til et spennende studium på MF!

Fakta: 


Terje Hegertun
programansvarlig

Hilde Sjo Førre
Studieveileder
E-post: teologi@mf.no
Tlf: 22 59 05 00

 

Vi på MF gleder oss til å se deg i august! Vi skal gjøre vårt beste for at dette skal bli en god opplevelse for deg og et fint sted å være.

Studiestart er tirsdag 13. august kl 10, og det er viktig at du møter opp på MF denne dagen. Fra kl. 10.00 er det registrering i kantina. Deretter blir det informasjonsmøter og omvisning. Kl. 12.30 møtes vi i Auditorium 3 for informasjon og for en nærmere presentasjon av hverandre. Denne samlingen ledes av Terje Hegertun og Hilde Sjo Førre. Vi forsøker her å svare på de spørsmål som du måtte ha. Kl 14. 30 blir det fadderaktiviteter. Fadderuka er frivillig, men vi anbefaler alle å delta. 

Det første semesteret skal du ta emnene K1010 Bibelfag, RL1010 Religionsvitenskap og RL1015 Historie, livssynskunnskap og pedagogikk. Du kan melde deg opp i disse etter at du har fått påloggingsinformasjon til StudentWeb. I emnene K1010 og RL1010 er det seminarundervisning. Les informasjonen i emnebeskrivelsene før du melder deg opp i StudentWeb, da vet du hva du skal krysse av for. Timeplanen kan du sjekke her. Merk at timeplanen varierer fra uke til uke. 

På bachelor i teologi vil du møte en rekke engasjerte og dyktige lærere som vil gi deg oppdatert kunnskap og en grunnleggende innføring i flere teologiske og religionsfaglige disipliner. Vi håper dette utfordrer deg og gir deg noen nye perspektiver i møte med et samfunn i rask endring

Ha en god sommer så lenge!

Med vennlig hilsen
Terje Hegertun