Interkulturell kommunikasjon studiereise til Kina

Årsstudium i interkulturell kommunikasjon

Kjære studenter på Interkulturell kommunikasjon (IK) - Velkommen til studier og velkommen til MF!

Roar G. Fotland
Programansvarlig
E-post: roar.g.fotland@mf.no

Berit W. Hillestad
Studierådgiver
E-post: samfunn@mf.no

Studiestart er mandag 12. august kl. 10:00, og det er viktig at du møter opp allerede første dagen. IK utvikler gjerne et sterkt samhold så ikke gå glipp av innledningen. Hovedansvarlig for programmet er Roar G. Fotland, og jeg eller studieveileder Berit W. Hillestad svarer gjerne på spørsmål om du har noen.

Du har valgt et spennende studiested og interessante studier hvor du vil lære mye om det å leve i et flerkulturelt samfunn. Du vil også få god erfaring med det flerkulturelle både fordi «klassen» er flerkulturell, og fordi turen til Kina vil gi det en fantastisk erfaring i å kommunisere på et annet nivå enn du kanskje er vant til fra før. Turen til Kina er obligatorisk og finner sted i tidsrommet 23/10 – 12/11 2019. Det er særdeles nødvendig at du har gyldig pass (til 15. mai 2020) til studiestart, ellers kan studieturen ryke.

Allerede uken etter oppstart blir det en første erfaring av feltarbeid/ekskursjon og du må også gi en skriftlig bekreftelse på deltakelse på studieturen denne uken.

Jeg og de andre som underviser i årsenheten ser frem til å møte deg i august her på MF. Ha en god sommer så lenge!

Med vennlig hilsen
Roar