Studentliv

Det er både lærerikt og gøy å være student på MF! Vi har noen av landets fremste forskere innen religion og teologi, og et veldig godt studiemiljø. 

Studiebarometeret viser at vi har noen av de mest fornøyde studentene i Norge år etter år. Vil du vite mer om hvordan det egentlig er å studere på MF? Og hva du kan studere her?

Bli kjent med MF og studiene våre, og møt noen av studentene og lærerne våre i denne korte introvideoen om MF.

MF har også et bredt utvalg i studentforeninger: alt fra kor og revy, til brettspill-klubb, turforening og studentdemokratiet. Her er mulighetene mange! Hvert år arrangerer Studentrådet foreningsdag hvor du får muligheten til å bli kjent med de ulike foreningene.

I tillegg holdes det masse forskjellige arrangementer på MF! Både sosiale ting i regi av Studentrådet eller foreninger, men også mange spennende faglige arrangementer og diskusjoner. For eksempel holder forskningssenteret MF CASR faglige lunsjer hver tirsdag. Disse er åpne for alle, og kan gi et fint innblikk i all den spennende forskningen som skjer på MF.

MF har også eget treningsrom og gymsal hvor du kan trene gratis. Eller du kan benytte deg av SiOs treningstilbud. Som MF-student betaler du semesteravgift til SiO, og kan benytte deg av alle tilbudene deres.