Praktisk informasjon

Her finner du den praktiske informasjonen du trenger som student. 

Snarveier: Canvas  |  StudentWeb  |  Timeplan  |  Office 365

StudentWeb
StudentWeb er nettstedet der du melder deg opp til eksamen, melder deg på seminargrupper, endrer adresse, får oversikt over karakter m.m.

Student-brukerkonto
Du aktiverer kontoen på https://aktiver.mf.no før du får tilgang til blant annet Canvas og trådløsnettet. Mer informasjon om din brukerkonto finner du her. Om du ikke har BankID må du hente informasjon i studieresepsjonen i 3.etg.

Canvas
Canvas er MFs elektroniske læringsplattform. Dette benyttes aktivt i undervisningen, og det er viktig at du gjør deg kjent med Canvas. Brukerveiledning for Canvas finner du her.

Timeplan
Timeplanen er tilgjengelig fra nett. Her følger en steg- for steg bruksanvisning.

NB! Det kan forekomme endringer i timeplanen. Tilleggsinformasjon er tilgjengelig på Canvas. Hver enkelt student har selv ansvar for å holde seg oppdatert.

Informasjon til studenter fra lærere og studieadministrasjon
Informasjon utover i semesteret vil primært bli gitt via Canvas, som er MFs elektroniske læringsverktøy. Alle studenter må derfor jevnlig logge seg inn på Canvas. For å få tilgang til riktige rom, må du ha registrert deg på StudentWeb og betalt semesteravgiften. Hvis du ikke har tilgang til Canvas (og aktuelle emnerom) noen dager etter semesteråpningen, må du sjekke at du har semesterregistrert deg og meldt deg opp til emner. Spørsmål kan rettes til student@mf.no.

Det er forventet at du har satt deg inn i informasjonen som er gitt på våre nettsider. I løpet av semesteret vil det også bli gitt noe informasjon på e-post.

Spørsmål
Hvis du har spørsmål av faglig art kan du kontakte faglærer eller emneansvarlig. Emneansvarlig har også ansvar for driften av det aktuelle emnet.

Ta kontakt med studieveileder hvis du lurer på noe om emnevalg, programplan, emnebeskrivelser, studieprogresjon e.l.

Spørsmål av studieteknisk art (eksamen, semesterregistrering, Lånekassen) rettes til studieresepsjonen i 3. etasje (student@mf.no).