Finn timeplan

Finn din timeplan

Lurer du på når du skal møte opp til undervisning? Søk opp din timeplan i Time Edit.

Det er også mulig å abonnere på den ferdige timeplanen i for eksempel Google Calendar, iCal på Mac eller på mobilen. Se veiledning her. 

Finn din timeplan:

  1. Gå til Time Edit, deretter klikker du Timeplan-søk.
  2. I feltet "Søk" velger du Emne. Tast så inn det emnet (hele navnet eller deler av det) du skal ta i boksen under. Trykk deretter på søk. Velg så dette emnet ved å klikke på den, den vil da havne i boksen til høyre. Gjør dette for alle emnene du ønsker å vise.
    Tips: Hvis du vet hvilken gruppe du er i (f.eks. TEOL1110.1) så trenger du bare å velge den i stedet for hovedemnet. Timeplanen vil da vise de timene som er for din egen gruppe pluss undervisningen i hovedemnet.
  3. Når du har lagt til alle emnene du ønsker, kan du klikke på "Vis timeplan"-knappen for å vise timeplanen.

Informasjonen i timeplanen leses sammen med emnebeskrivelsen for det aktuelle emnet og eventuelt emneark/-hefte (fås av emneansvarlig eller ligger i Canvas). Emnebeskrivelse og programplan (for de ulike studieprogrammene) foreligger i emnekatalogen.

For mer informasjon om de enkelte emner, se emnebeskrivelsene og emneark /hefte som vil bli utdelt på infomøtene til de enkelte emnene, og blir lagt ut på Canvas.

NB: Det kan forekomme endringer i timeplanen, og det kan også være tilleggsinformasjon som kun er tilgjengelig på Canvas. Hver enkelt student har selv ansvar for å holde seg oppdatert.