Office 365

Microsoft sin abonnements-løsning for Office-programmene, som lar deg både installere programmene på PCen og også bruke nettleser- og app-versjonene av programmene.

Office 365

Alle våre studenter og ansatte kan bruke Office 365 gratis. Dette betyr at du kan installere og bruke Word, Excel og Powerpoint både i nettleseren, på mobile enheter (nettbrett og smart-telefoner), og lisensen vår inkluderer også gratis installasjon av Office-programmene på Windows og Mac.

MERK: Etter at du har aktivert MF-kontoen din, kan det ta opptil to dager før du har fått Office 365-lisensen og kan logge inn. Hvis du får feilmelding når du logger inn, prøv igjen om en dag eller to.

Viktig om skylagring

Merk at om du lagrer noe i Onedrive eller OneNote med MF-kontoen din, så vil dette bli slettet når du er ferdig på MF. Vi anbefaler derfor ikke studenter til å bruke Onedrive og OneNote til lagring.

Men om dere bruker disse tjenestene, så må dere selv sørge for å kopiere ut det dere ønsker å ta vare på når dere er ferdige på MF.

OBS: Hvis du tar lange permisjoner fra studiene så kan også disse filene bli slettet!

Instruksjoner for pålogging

  1. Gå til https://portal.office.com
  2. Skriv inn din MF-epostadresse (du kan finne det på student-intranett) og trykk Sign in:
  3. Trykk enter, du skal bli videresendt til en ny side:
  4. Du får nå opp to valg. Velg "Feide":
  5. Da kommer du til Feide-innloggingen. Logg inn med ditt MF-brukernavn og passord:
  6. Du skal nå være pålogget. Trykk på "Installer nå" for å laste ned en installasjonsprogram for å installere Office på din maskin.