Informasjonskapsler

Informasjonskapsler

Nettsidene til Det teologiske Menighetsfakultet bruker informasjonskapsler ("cookies") til følgende formål:​

  • Nettsiden bruker en informasjonskapsel (has_js) for å se om JavaScript er skrudd på i nettleseren din, så den kan tilpasse enkelte funksjoner som vanligvis krever JavaScript.
  • Vi bruker Google Analytics for å lage statistikk over våre besøkende så vi kan se for eksempel hvilke sider som blir mest besøkt, om en besøker klikket seg inn fra en av våre annonser på Google, hvilket land de besøkende kommer fra og hva slags nettlesere som blir brukt. Dette hjelper oss til å finne ut av hvilke sider vi burde jobbe mer med - og kanskje gjøre mer tilgjengelig. Informasjonskapsler: _ga​, _gat
  • Facebook bruker noen informasjonskapsler for å se hvem som klikker seg inn til våre nettsider fra Facebook-annonsene våre. Dette er for å se hvilke av annonsene våre som er mest interessante for folk. Informasjonskapsler: _js_datr (vises under nettstedet "facebook.com")

Hvis du ikke ønsker at denne informasjonen skal hentes fra deg, så kan du blokkere informasjonskapsler fra mf.no i nettleseren din. Dette skal ikke hindre nettsidene våre fra å fungere normalt.

Du kan også melde deg ut fra annonse-sporing på følgende sider: