Se studenters reisebrev her

Her kan du se hvordan det er å studere ved UC Berkeley (USA), Luther Seminary (USA), Leuven (Belgia) og Tübingen (Tyskland).

Les hvorfor Kristin, Espen, Richard og Marit mener du bør gripe sjansen og studere i utlandet!
 

– Å studere i utlandet har for meg bydd på mange spennende og nye utfordringer. Jeg får møte mennesker fra hele verden med andre måter og tenke på, og med et helt annet verdensbilde enn meg selv. Som teologistudent er det inspirerende å se at min tjeneste er en del av en større, global kirke. 

Kristin Jenssen er 1 år i USA, Luther Seminary - Les mer
 

– UC Berkeley hevdes å være blant de ti beste universitetene i verden og toppet nylig den nasjonale kåringen over beste state-university her i Amerika. Kulturen her er allikevel veldig avslappet.

Espen Gilsvik er 1 år i USA, UC Berkeley - Les mer
 

 

– For meg har utveksling vært en viktig og god erfaring i møte med et Europa som står foran store utfordringer i møte med terror, flyktningskrisen, og situasjonen som utfolder seg i Syria og Ukraina.

 Richard Svane var 6 måneder i Tyskland - Universitetet i Tübingen - les mer her
 

– Semesteret mitt i hjarte av Belgia, i sjarmerande Leuven, har vore ein etterlengta pause frå studiekvardagen og livet i Oslo. Ein ny start, nye menneske, nye erfaringar og moglegheit til å verta kjend med meg sjølv litt på nytt.

Tone Marit Dyrkolbotn var 6 måneder i Belgia - Universitetet i Leuven - les mer her

 

Bildet ovenfor er fra "Ladeuzeplein", hovedbiblioteket ved Universitetet i Leuven, Belgia. Foto: Tone Marit Dyrkolbotn