Finn timeplan

Finn din timeplan

Timeplanene er tilgjengelig over internett, og hver enkelt student kan markere de emnene vedkommende skal ta, og på den måten lage sin egen timeplan.

Det er også mulig å abonnere på den ferdige timeplanen i for eksempel Google Calendar, iCal på Mac eller på smart-telefonen ved å kopiere "Abonner"-linken nesten øverst til høyre i timeplanen.

Finn din timeplan:

  1. Gå til Time Edit, deretter klikker du Timeplan-søk.
  2. I feltet "Søk" velger du Emne. Tast så inn det emnet (hele navnet eller deler av det) du skal ta i boksen under. Trykk deretter på søk. Velg så dette emnet ved å klikke på den, den vil da havne i boksen til høyre. Gjør dette for alle emnene du ønsker å vise.
    Tips: Hvis du vet hvilken gruppe du er i (f.eks. TEOL1110.1) så trenger du bare å velge den i stedet for hovedemnet. Timeplanen vil da vise de timene som er for din egen gruppe pluss undervisningen i hovedemnet.
  3. Når du har lagt til alle emnene du ønsker, kan du klikke på "Vis timeplan"-knappen for å vise timeplanen.

Informasjonen i timeplanen leses sammen med emnebeskrivelsen for det aktuelle emnet og eventuelt emneark/-hefte (fås av emneansvarlig eller ligger i Fronter). Emnebeskrivelse og programplan (for de ulike studieprogrammene) foreligger i emnekatalogen.

For mer informasjon om de enkelte emner, se emnebeskrivelsene og emneark /hefte som vil bli utdelt på infomøtene til de enkelte emnene, og blir lagt ut på Fronter.

NB: Det kan forekomme endringer i timeplanen, og det kan også være tilleggsinformasjon som kun er tilgjengelig på Fronter. Hver enkelt student har selv ansvar for å holde seg oppdatert.