Informasjon fra SiO

Studentsamskipnaden i Oslo og Akershus - SiO 
Med et bredt spekter av tjenester bidrar SiO til et bedre studentliv. Som student ved MF er du automatisk tilknyttet Studentsamskipnaden i Oslo og Akershus (SiO) og kan benytte deres tjenester så snart semesteravgiften er betalt. SiO ønsker å bidra til at du kan:

Bo godt og rimelig 
SiO bolig har mer enn 8000 boliger i 23 studentbyer og -hus. Hybel koster fra 2000 kroner i måneden, inklusiv internett. Leilighetene er for par med eller uten barn. Søk bolig på www.sio.no/bolig.

Ha et inspirerende treningstilbud
NB! Merk at trening på SiO Athletica er noe dyrere for dem som ikke er studenter ved UiO. 
SiO Athletica har fire treningssentre, alle med et omfattende treningstilbud: Svømming, tennis, zumba eller fotball, eller kanskje styrketrening og løping? Dette er byens beste treningstilbud for studenter.   

Spise sunt og godt
Kroppen trenger energi! Hos SiO Mat og Drikke får du sunn, god og rimelig hverdagsmat. De har også kafeer, kaffebarer og restauranter med litt ekstra. Husk at du med middagsabonnement og kaffeavtale sparer penger.

Ha et stimulerende sosialt liv
SiO foreninger gir råd, veiledning og kurs i forbindelse med oppstart, registrering og drift av en studentforening.

Ha et komplett helsetilbud
Velg SiO helse som fastlege i studietiden og få tilbakebetalt dine helseutgifter over 200 kroner. SiO helse har blant annet leger, psykologer og tannleger som kjenner spesielt godt til studentrelaterte utfordringer. > Les om helserefusjon her.

Snakke om vanskelige ting
Kontakt SiO rådgivning hvis du trenger noen å snakke med om personlige, sosiale eller økonomiske problemer. Deres profesjonelle rådgivere tilbyr også ulike grupper og kurs. Tilbudene er gratis og det er kort ventetid.

Få enkel tilgang til pensumlitteratur
Akademika er studentenes egen fagbokhandel. Med utsalg på hele ni steder i Oslo, kan de raskt og enkelt hjelpe deg med pensum- og faglitteratur.

Være student med barn
SiO barnehagene har 11 barnehager for barn i alderen 8 måneder til 6 år. De er blant landets beste barnehager, og med erfaring, entusiasme og kunnskap skaper de et godt sted å være for barnet ditt mens du studerer.

Les mer om SiOs tjenester på www.sio.no