Nyheter og aktuelt


MF-student: Nytt fra SiO

SiOs eksamenstips

17.11.11 - For de aller fleste nærmer det seg nå eksamenstid med stormskritt. Vi i SiO ønsker å gjøre eksamenstiden så smertefri som mulig for deg, og gir deg gode råd om hvordan du kan forberede deg til eksamen.

   Del på Facebook

Spis sunt og uten oppvask

Et godt tips er å spise godt og riktig før eksamen. Studentkafeene lager gjerne middagen for deg, og for å få den rimeligst mulig er det lurt å kjøpe klippekort på dagens middag. Da får du 10 middager for 43 kr pr stk.

Ta deg tid til å trene

Det er viktig å ta pauser i lesingen. Ikke fall for fristelsen til å ta pausen i sofaen eller på Facebook. Hos Studentidretten får du klarnet tankene og hentet mer energi som gjør deg klar for flere timer på lesesalen

Studer smart, bøkene finner du hos Akademika

Akademika har en rekke bøker om oppgaveskriving, memo og studieteknikk som kan hjelpe deg på veien. Se utvalget her.

Få hjelp med eksamenspresset

Blir eksamenspresset for stort? Det er mye bedre å ta kontakt med en av våre rådgivere enn å gi opp på målstreken. Studentrådgivningen har kort ventetid og kan være en god samtalepartner. Dersom du sliter med motivasjonen eller andre personlige utfordringer, kan du også kontakte Studentrådgivningen for samtale.

Vi hjelper deg med forberedelsene

Studenthelsetjenesten gir deg gode råd om hvordan du bør forberede deg til eksamen. Hvis du blir syk før eller under eksamen kan du også henvende deg til Studenthelsetjenesten, som vil fortelle deg hva du bør gjøre.

Lykke til med eksamen. Og husk, vi heier på deg!

Illustrasjonsbilde aven studinne

> Skriv ut denne siden

« Tilbake