Blogg

Den klisjefylte delen..

Alle som studerer, jobber eller bare henger på MF har et liv. Helt sant.

Noen bruker livet til å studere seg opp og ned i mente, mens andre bruker mer tid i menigheten enn på skolen. En del går mye på kafe, mens andre igjen sitter dagen lang i kantinen. Jeg bruker alt for mye tid i stallen, mens venner tar et år i utlandet.

På sommeren drar vi med våre liv fra MF. Noen, for siste gang, mens andre vet at de kommer til å gå inn dørene til bygningen i Gydas vei igjen. Andre er usikre på høsten og fremtiden.

I løpet av en sommer kan mye skje. Vi opplever nedturer, oppturer, minner og nye muligheter. Kanskje vil du si at på sommeren da stopper våre liv opp og vi bare er til, jeg vil nå si at det er det samme som å lure oss selv. På sommeren er vi uten MF, vi er studenter og ansatte på ferie. Vi er privatpersoner, med de livene vi lever utenom MF.

MF har begynt å definere meg. Jeg er en MF-student, en likeverdig del av samfunnet på huset som de som gikk fjerde året da jeg begynte. Jeg vet at uansett hva som skjer i løpet av sommeren kan jeg komme tilbake til MF, og bør kanskje også for å fullføre studieløpet. Det blir et trygt holdepunkt i hverdagen! Et trygt holdepunkt som er en god plattform og utgangspunkt for å møte verden når man blir voksen og klar.

For en dag må man dra herfra, samfunnet trenger en. Og man trenger for så vidt å utvide sitt eget samfunn også!

Kommentarer (Kommentar moderering er aktivert. Din kommentar vil ikke blir synlig før den har blitt godkjent.)